Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Miquel Àngel Sànchez, reelegit president de l'Associació d'Hostaleria

Miquel Àngel Sànchez, reelegit president de l'Associació d'Hostaleria

També formen part del nou comitè executiu Pau Jorge Miquelsanz, Joan Canut i Montse Ramon
La junta de l'Associació d'Hostaleria
26/09/2008 09:13

Miquel Àngel Sánchez Fígols ha resultat reelegit president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, en el decurs de la darrera Assemblea General Ordinària celebrada a la Seu d’Urgell.

L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell va celebrar la seva assemblea anual on, a més a més de tractar-se els temes habituals com l’aprovació dels pressupostos de l’entitat i balanç de gestió, es van celebrar eleccions per escollir els càrrecs directius de l’entitat. Finalment, el Miquel Àngel Sànchez, propietari de l’Hotel Avinguda de la Seu, va resultar escollit com a president, continuant així al capdavant de l’entitat durant els propers quatre anys.

La resta del comitè executiu, que presenta també una línia de continuïtat, estarà integrat per Pau Jorge Miquelsanz, del Bar-Restaurant Pifarré, com a vicepresident; Joan Canut, de l’Hotel Nice, exercirà les funcions de tresorer, mentre que Montse Ramon, del Restaurant Llar de Foc d’Adrall, serà la secretària.També formaran part d’aquesta nova junta la Marta Pal ( Els Banys de Sant Vicenç de Pont de Bar), la Katja Rautemberg ( Hotel el Castell) i l'Alfons Peguera (Hotel Andria de La Seu), el Valentí Bertrán Salvado ( Rest. Masia d’en Valentí d’Anserall) i el Marc Giró Bartra ( Hotel Font del Genil), tots ells en qualitat de vocals.

Mostrar formulari de contacte