Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Mobiland ampliarà la capacitat dels forfets per a internet des del mòbil

Mobiland ampliarà la capacitat dels forfets per a internet des del mòbil

Les ofertes comercials mantindran el preu i oferiran quatre vegades més potència
07/03/2012 18:30

El Consell de Ministres d'Andorra ha aprovat avui les propostes de l'STA per incrementar el volum de dades dels forfets Mobiland i per abaratir el tràfic d'internet per a mòbils. També hi haurà noves ofertes per a empreses.

L’augment de capacitat respon a la necessitat d’adaptar-se a les necessitats actuals, així com al fet que cada cop són més els usuaris que utilitzen el seu telèfon per navegar per Internet. Les noves aplicacions generen cada vegada més consum de dades i era necessària una actualització per mantenir la qualitat en el servei.

A partir de l'abril, el Forfet Mobiland de 29€ passara de 20 megues a 250; el de 49, de 150 a 500 MB; el de 69 €, de 250 megues a 1 giga; i el de 99 €, de 500 MB a 2 GB. Per cada MB excedit, es cobrarà 50 cèntims.

La resta d'opcions del paquet (SMS, minuts nacionals i internacionals) es mantenen. Els Forfets Mobiland de 5 i 15 també es mantenen igual, ja que no tenen MB inclosos.

L'operador nacional andorrà també aposta pels packs per a empreses, en què s'ofereixen tarifes d'entre 49 i 110 € per a capacitats que des d'ara aniran d'1 a 3 GB.

Mostrar formulari de contacte