Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Món Natura Pirineus reobre al públic

Món Natura Pirineus reobre al públic

L'espai de les Planes de Son estrena l'experiència sensorial 'Descalça't als Pirineus'. També tornen a estar oberts als visitants Món Sant Benet i Món Natura Delta

Primeres visites d'aquest estiu a Món Natura Pirineus (Fundació Catalunya La Pedrera)
Primeres visites d'aquest estiu a Món Natura Pirineus (Fundació Catalunya La Pedrera)
20/07/2020 10:35

L'espai MónNatura Pirineus, a les Planes de Son, ha reobert per al públic general aquest cap de setmana. El centre d'interpretació de la natura de les Valls d'Àneu ofereix aquest estiu l'experiència sensorial 'Descalça't als Pirineus', que convida els visitants a trepitjar textures de la natura pirinenca.

La coordinadora dels serveis educatius de Món Natura Pirineus, Marta Puigdomenech, ha explicat que la idea va sorgir durant el confinament, en constatar les "ganes de natura i d'aire fresc" que persones de l'entorn els transmetien. Aquestes activitats se sumen a les que ja es venien fent anteriorment a l'equipament del Pallars Sobirà, com ara sortides per observar la fauna i la flora i sessions d'astronomia, entre d'altres. Pel que fa a les reserves de les visites, es permetrà canviar de data o, en cas de no poder-hi anar, es retornarà l'import de l'entrada.

Aquests dies també han tornat a obrir els altres espais patrimonials o naturals gestionats per la Fundació Catalunya La Pedrera, com és el cas de Món Sant Benet, al Bages, i del Món Natura Delta, al Montsià. En el cas de l'antic monestir de Sant Benet, s'ha programat noves activitats com ara tastos de vins i descoberta d'enigmes. I a l'espai del Delta de l'Ebre s'hi incorporen les 'Contalles del Delta', una visita teatralitzada sobre històries de les antigues salines i les tradicions de l'indret que acaba en el moment de la posta de sol per gaudir de l'entorn natural i la seva fauna, com els flamencs. Així mateix, cada dimarts d'agost hi haurà música al mirador amb un artista local que tocarà la guitarra i amb els sons de la natura de fons.

Les mesures de seguretat s'han extremat en aquests espais, si bé parteixen de l'avantatge que estan a l'aire lliure on no hi ha problemes de "massificació". Tot i això, Bas ha explicat que s'ha treballat per garantir el manteniment de les distàncies de seguretat i es reduirà l'aforament de les activitats, la majoria a l'aire lliure. A més a més, a l'entrada es prendrà la temperatura a visitants i treballadors, hi haurà dispensadors de gels hidroalcohòlics, s'intensificarà la neteja dels espais i tothom haurà de dur mascareta.

Mostrar formulari de contacte