Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Montilla visita el projecte de recuperació d'antics senders a Aigüestortes

Montilla visita el projecte de recuperació d'antics senders a Aigüestortes

05/08/2009 16:43

El president de la Generalitat, José Montilla, ha visitat avui, per primer cop, el Parc Nacional d’Aigüestortes. Montilla s'ha interessat per projectes que actualment s'estan desenvolupant com és el de Camins Vius, que pràcticament està finalitzat i que pretén recuperar antigues vies per a la pràctica del senderisme i com a reclam turístic”.

Montilla ha reconegut que per al turisme català "no tot ha de ser sol i platja”, i que els parcs naturals també són un element d’atracció turística, sostenible i respectuós amb el medi ambient”.  Així, ha recordat que a Catalunya el turisme és un dels sectors que "genera més activitat econòmica i ocupació", ja que aporta el 12% del PIB català, mentre que la construcció representa el 9% i l’automoció, el 7%.

Finalment, el president de la Generalitat ha destacat “el creixement significatiu que està tenint aquest estiu el parc”, que al llarg del més de juliol ha rebut un 12% més de visitants que el mateix període de l’any passat. La visita ha inclòs la pujada a l’estany de Sant Maurici, on s'ha subratllat la importància que tindrà el Centre d’Interpretació del Parc per a la promoció de l’activitat econòmica a la zona.

Mostrar formulari de contacte