Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Mor l'alcalde de Salàs de Pallars, Francesc Borrell

Mor l'alcalde de Salàs de Pallars, Francesc Borrell

Amb divuit anys al capdavant de l'ajuntament pallarès, era un dels polítics pirinencs amb més trajectòria. El PSC expressa el condol per aquesta pèrdua i en destaca l'aposta per la commemoració de la Fira de Bestiar i per les Botigues Museu

Francesc  Borrell, en una visita de José Montilla a Salàs de Pallars (Foto: PSC)
Francesc Borrell, en una visita de José Montilla a Salàs de Pallars (Foto: PSC)
27/11/2021 22:55

L'alcalde de Salàs de Pallars, Francesc Borrell i Grau, ha mort aquest dissabte, segons ha informat la Secretaria d'Administracions Locals (Municat). Borrell era al capdavant d'aquest municipi del Pallars Jussà des del 2003, cosa que el convertia en un dels polítics pirinencs amb més trajectòria. Des de Municat han tramès "el més sincer condol a la seva família i amics, a tots els veïns i veïnes de Salàs de Pallars i als companys de l'Ajuntament".

Borrell formava part de la plataforma Compromís X Pirineu, vinculada al PSC. El secretari d'Organització de la formació socialista, Salvador Illa, s'ha sumat al condol i ha dit que Borrell era "un gran defensor del socialisme, el Pallars i el Pirineu". De la seva part, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del govern espanyol, Raquel Sánchez, s'ha mostrat "molt trista" per la pèrdua de qui ha qualificat de "referent polític al Pallars". També s'hi ha referit el primer secretari del PSC a Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, que ha recordat "la seva tasca durant 18 anys al capdavant de l'Ajuntament de Salàs", que considera com "el més clar llegat de la seva trajectòria política i de la petjada que deixa pels veïns i veïnes de Salàs i de tota la comarca".

Des de Compromís X Pirineu, la regidora de Tremp i diputada del PSC Sílvia Romero ha esmentat que "Borrell va ser l'impulsor de la Diada de Commemoració de la Fira de Bestiar i de la creació de les Botigues Museu de Salàs, iniciatives cabdals per a l'impuls turístic i cultural del municipi i la comarca".

Mostrar formulari de contacte