Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Mor Lluís Anton Nodar, exdirector de Càritas Parroquial d'Urgell

Mor Lluís Anton Nodar, exdirector de Càritas Parroquial d'Urgell

També havia estat implicat en el projecte Aliments per la Solidaritat i havia estat col·laborador de Radio Juventud. La missa funeral és avui dilluns a la tarda a la Catedral de la Seu

Lluís Anton Nodar, l'any 2012, en un acte d'Aliments per la Solidaritat (Foto: arxiu)
Lluís Anton Nodar, l'any 2012, en un acte d'Aliments per la Solidaritat (Foto: arxiu)
17/05/2021 13:55

Lluís Anton Nodar Guitart, exdirector de Càritas Parroquial d'Urgell, ha mort aquest dissabte a Barcelona, als 79 anys. La missa funeral tindrà lloc avui dilluns a les 5 de la tarda a la Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell.

Lluís Anton Nodar va dirigir l'entitat urgellenca al llarg de diversos anys, a la primera dècada d'aquest segle. En aquesta etapa també va estar implicat en la creació del projecte Aliments per la Solidaritat per tal que la Seu i l'Alt Urgell disposessin del seu propi banc d'aliments. Dins d'aquest mateix objectiu, paral·lelament, va col·laborar en el Gran Recapte d'Aliments i en les accions solidàries de recollida impulsades per escoles de la ciutat. Anteriorment, Nodar també havia estat col·laborador de Radio Juventud, l'emissora local que a mitjan segle XX va precedir la posterior creació de RàdioSeu.

A causa de l'actual situació sanitària, no s'ha previst sala de vetlla. Els veïns que ho desitgin poden fer arribar el condol a la família al web www.funepir.com/defuncions.

Mostrar formulari de contacte