Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Nascuts per llegir' a Andorra se centra dissabte en el desenvolupament del llenguatge dels fills

'Nascuts per llegir' a Andorra se centra dissabte en el desenvolupament del llenguatge dels fills

09/11/2011 10:18

La Biblioteca Pública del Govern organitza el dia 12 de novembre a Prada Casadet un nou esmorzar del cicle Nascuts per llegir, de les 10 a les 11 hores. Es tracta d’una trobada dirigida a mares i pares d’infants de 0 a 3 anys o futurs pares i mares, al voltant d’un esmorzar. L'activitat s’emmarca en el projecte Nascuts per llegir, que té per objectiu promoure l’hàbit de la lectura des de l’inici de la vida.

La biblioteca pública compta puntualment amb la presència d’un professional amb qui es poden comentar temes diversos. El 12 de novembre hi participarà la logopeda Neus Farré, que explicarà com a través de la lectura en veu alta, les cançons, les rimes i els jocs de paraules s’afavoreix el desenvolupament del llenguatge dels fills. L’activitat és gratuïta i cal inscriure-s’hi prèviament al telèfon 828 750, ja que les places són limitades.

Els objectius dels esmorzars a la biblioteca són fer descobrir la biblioteca i el projecte Nascuts per llegir i, alhora, promocionar la lectura des del primer mes de vida. En aquest sentit, es posa a l’abast dels pares bons llibres de literatura infantil i se’ls aconsella en la tria, proposant que dediquin una estona cada dia a la lectura compartida, especialment abans de dormir, per fer que els llibres ocupin un lloc dins de les rutines del dia a dia. L’objectiu és propiciar que la lectura sigui una font de plaer on pares i fills gaudeixin junts els uns dels altres.

Mostrar formulari de contacte