Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Neix 'exPirience', plataforma de reserves per comercialitzar activitats turístiques al Pirineu català

Neix 'exPirience', plataforma de reserves per comercialitzar activitats turístiques al Pirineu català

Les empreses s'hi poden donar d'alta i publicar ofertes gratuïtament, i fins a l'1 d'agost no es pagaran comissions de venda. El projecte s'ha presentat a la Pobla de Segur

Alpinisme a la Vall de Boí (Foto: exPirience)
Alpinisme a la Vall de Boí (Foto: exPirience)
11/06/2020 17:35

La Pobla de Segur ha acollit aquest dijous la presentació d'exPirience, una plataforma de reserves que connecta l'oferta d'experiències i allotjaments turístics amb els usuaris interessats a gaudir del Pirineu català.

L'alta i publicació d'ofertes al portal és gratuïta per a les empreses. La plataforma arrenca aquesta primavera sense comissions de venda, les quals només s'aplicaran en les reserves que es facin a partir de l'1 d'agost. Una desena d'empreses són les primeres que es beneficien d'aquesta nova eina.

El portal 'exPirience' vol aportar visibilitat al turisme de muntanya, rural, esportiu, cultural i gastronòmic. També es proposa contribuir a "evitar la pèrdua d'identitat d'algunes destinacions, la saturació dels espais o la distribució desigual dels beneficis que acompanya el creixement turístic actual", segons ha explicat a l'ACN Miki Robles, artífex de la nova start up turística.

El web, hi afegeix Robles, vol promoure un model de turisme sostenible que afavoreixi el creixement socioeconòmic, aportant competitivitat i rendibilitat al sector i contribuint a reduir l'estacionalitat i la despoblació dels territoris. El creador del projecte té la idea d'"adaptar-se a un mercat que busca maneres de contractació més àgils i transparents".

Inicialment, exPirience ofereix experiències com ara passeig a cavall, tast de cerveses artesanes, pilotatge d'un kart, escalada o senderisme. També s'hi pot reservar allotjaments en cases rurals o apartaments.

Mostrar formulari de contacte