Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou gestor de residus per als municipis de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet

Nou gestor de residus per als municipis de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet

L'empresa Urbaser S.A. assumeix el servei durant un període de set anys, prorrogables a deu El canvi de concessió no suposarà cap increment en el rebut que paguen les famílies

Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet
Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet
23/02/2015 13:47

L'empresa Urbaser S.A. serà a partir de l'1 de març la nova concessionària del servei de recollida, transport i tractament dels residus sòlids urbans de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet, que dóna servei a 11 municipis del nord de l'Alt Urgell. L'adjudicació, que s'ha formalitzat per un import d'1.171.000 euros, estableix la concessió per a un termini de set anys, prorrogables a deu.

El canvi de concessió, que s'ha publicat aquest dilluns, no suposarà cap increment en el rebut a les famílies, tal i com constata el president de la Mancomunitat, Antoni Capdevila. "Si els veïns contiuen reciclant correctament, l'import no es modificarà, com a mínim, durant el període de dos anys", puntualitza. A més, la recollida de matèria orgànica s'estendrà a Josa i Tuixén i la Vansa i Fórnols, que encara no feien aquest tipus de triatge.

La nova empresa ha garantit que els quinze treballadors actuals conservaran els llocs de treball i les mateixes condicions laborals. Fins i tot, ha anunciat la contractació d'una altra persona per atendre una oficina d'atenció al públic a la Seu. Finalment, Urbaser S.A., que es va imposar entre dues ofertes rebudes, s'ha compromès a canviar de forma progressiva la flota de camions. Abans de sis mesos s'espera que estigui totalment renovada.

La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet inclou un total de 60 nuclis de població de la Seu d'Urgell, Montferrer i Castellbò, Ribera de l'Urgellet, Alàs i Cerc, les Valls de Valira, Estamariu, Arsèguel, el Pont de Bar, Cava, Josa i Tuixent i la Vansa i Fórnols.

Mostrar formulari de contacte