Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per a la promoció del municipi

Nova convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per a la promoció del municipi

El període de presentació de les sol·licituds serà del 28 de març al 28 d’abril. Enguany es compta amb una dotació de 20.000 euros, amb un màxim de 4.000€ per sol·licitant
La Seu emprèn
22/03/2022 18:50

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat la convocatòria de subvencions per a la promoció del municipi 2022. Les sol·licituds s’hauran de formalitzar amb el formulari telemàtic normalitzat amb autentificació digital. El lloc per presentar-les és el portal web municipal (www.laseu.cat) del 28 de març al 28 d’abril. 

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, manifesta que “l’equip de govern municipal es reafirma a oferir aquests ajuts amb l’objectiu de donar suport a les persones que han obert un negoci a la ciutat o a aquelles que han fet reformes o millores a negocis ja existents durant el 2021”. 

Aquesta nova convocatòria compta amb una dotació pressupostària de 20.000€. La quantitat màxima que cada sol·licitant pot rebre és de 4.000€.

Aquests ajuts s’adrecen a fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment en el sector comercial i de serveis, tot donant prioritat als emprenedors menors de 35 anys i als majors de 55, com també als establiments que s’instal·lin al centre històric. Mireia Font recorda que també poden optar a aquestes subvencions els establiments que vulguin modernitzar-se o millorar, sobretot pel que fa a l’eficiència energètica, o aquells que han creat llocs de feina.   

Les bases 

Les bases estipulen que aquests ajuts s’adrecen als establiments comercials i de serveis de la Seu d’Urgell, tant si estan ubicats en planta baixa com en un pis d’un edifici, que tingui menys de 100m2. Val a dir que queda exclosa de la superfície computable aquella destinada a magatzems, tallers, obradors i similars. 

Per a poder sol·licitar aquest ajut cal que la persona titular de l’establiment comercial o de serveis compleixi algun d’aquests requisits: 

·       En cas d’establiments nous: 

a)    Que tinguin llicència d’obertura, autorització de traspàs o la comunicació en data del 2021. 

·       En cas d’establiments nous o ja existents: 

b)    Que puguin acreditar una reforma o ampliació feta durant el 2021. 

c)    Que hagin creat un mínim de dos llocs de treball al 2021 i que els llocs de treball continuïn vigents. 

d)    Que puguin acreditar la creació d’un producte o serveis innovador, o bé millores en la comercialització del producte o serveis durant el 2021. 

Aquestes bases reguladores com la convocatòria es poden consultar al web de l’Ajuntament urgellenc on s’especifiquen amb més detall els requisits, les categories i les despeses subvencionables, el procediment de sol·licitud i el d’atorgament, així com la resta de criteris procedimentals. 

Mostrar formulari de contacte