Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova convocatòria per sol·licitar subvencions adreçades a clubs esportius de la Seu d’Urgell

Nova convocatòria per sol·licitar subvencions adreçades a clubs esportius de la Seu d’Urgell

Els tràmits es podran fer fins al 20 de desembre. Els ajuts compten amb una partida pressupostària de 10.000 euros

Subvencions per a clubs esportius
Subvencions per a clubs esportius
26/11/2021 14:25

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una nova convocatòria per a l’atorgament de subvencions a entitats i clubs esportius que estiguin actius, legalment constituïts i amb domicili al municipi urgellenc. Les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica fins al 20 de desembre, a través del web municipal.

Els documents que s'han d'emplenar i l’enllaç al formulari es poden localitzar a la pàgina del Servei d’Esports. En aquest espai també està disponible una guia orientativa amb instruccions per a realitzar tot el tràmit.

Les subvencions s'assignaran un cop finalitzat el termini i el procés de justificació s'allargarà fins al 15 d’octubre de 2022, tal com estableixen les bases reguladores.

Partida de 10.000 euros

El consistori urgellenc disposa d'una dotació pressupostària de 10.000 euros per als ajuts, que es repartirà entre les entitats esportives de la Seu d’Urgell que ho sol·licitin i que compleixin amb els requisits establerts en les bases reguladores de la subvenció i en la llei general de subvencions.

Cada entitat esportiva tindrà una dotació fixa de 350 euros, sempre i quan la suma de totes les quantitats fixes no superi els 5.000 euros (límit del 50% de la partida). La resta de diners fins a completar la quantitat pressupostada, es repartirà segons la puntuació obtinguda per cada club o associació en la valoració dels criteris establerts.

Aquests criteris fan referència, entre d'altres, al volum de despeses i ingressos de les entitats; el número de practicants totals i, entre ells, el percentatge de menors de 16 anys i els de gènere femení; el número d'entrenadors titulats; les iniciatives en l'àmbit social o a la utilització d'instal·lacions esportives municipals. 

Aquesta és la quarta convocatòria des que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va recuperar l’any 2018 aquesta línia d’ajuts.

Mostrar formulari de contacte