Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova data per a la representació teatral ‘Quedem’, sobre situacions d’amor en confinament

Nova data per a la representació teatral ‘Quedem’, sobre situacions d’amor en confinament

L'obra, a càrrec dels actors locals Joel Pla, Ariadna Llobet i Ivan Caro, es podrà veure el dissabte 25 de juliol, a les deu de la nit, a la plaça de Joan Sansa

Nova data per a l'obra 'Quedem'
Nova data per a l'obra 'Quedem'
16/07/2020 14:10

L'obra de teatre ‘Quedem’, que es va haver d’ajornar a causa de la pluja el passat 2 de juliol, es representarà finalment el dissabte 25 de juliol, a les deu de la nit, a la plaça de Joan Sansa. L'espectacle, que s’inclou en el programa Insomni d’oci nocturn a la Seu d’Urgell, és una reflexió sobre situacions d’amor en època de confinament.

'Quedem' està protagonitzada per tres joves artistes de l’Alt Urgell: Ariadna Llobet, Joel Pla i Ivan Caro. Ha estat creada especialment per a aquest acte i l’objectiu amb què la van idear era explorar situacions que els ha passat personalment durant el seu confinament o bé històries que han vist a la televisió o que han llegit. Per tant, totes les escenes estan basades en històries reals viscudes els darrers mesos i molta gent s’hi podrà veure reflectida d’alguna manera.

L’activitat és gratuïta i adreçada tant al públic jove com a adults. Cal recordar que, a causa de les noves mesures de seguretat per la COVID-19, aquest estiu totes les activitats d’Insomni –que són gratuïtes- requereixen inscripció prèvia. La confirmació de participació es pot fer telemàticament al portal web de l’Ajuntament, a l’enllaç directe http://agenda.laseu.cat/insomni/ . També hi ha l’opció d’apuntar-s’hi amb una trucada al telèfon de Turisme Seu: 973351511.

Oci nocturn saludable

La finalitat de totes les actuacions del programa Insomni és la d’oferir oci nocturn alternatiu. Són activitats promogudes per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, l’Espai Ermengol i la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, amb la participació de gent del territori, L’objectiu és oferir a la població, i especialment a la gent jove, una oferta d’oci nocturn saludable i que afavoreix el benestar personal, amb el missatge principal que no cal beure alcohol per passar-ho bé de nit.

Mostrar formulari de contacte