Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova edició dels 'Esmorzars del divendres al CETAP'

Nova edició dels 'Esmorzars del divendres al CETAP'

El primer cicle de l’any, que comença el dia 20 de febrer, està dedicat a la normativa de consum Les xerrades van adreçades a professionals de diversos sectors i a tothom qui hi estigui interessat

Esmorzars dels divendres al CETAP 17.01.2014
Esmorzars dels divendres al CETAP 17.01.2014
18/02/2015 19:42

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en col•laboració amb diverses institucions i entitats, inicia el pròxim 20 de febrer, a les 10 del matí, una nova edició del programa “Esmorzars dels divendres al CETAP”, una iniciativa que té com a objectiu assessorar els emprenedors i els petits empresaris del territori en qüestions que els afecten directament, amb un format diferent dels habituals.

A aquesta activitat, que es va posar en marxa per primer cop l’any 2014 amb un cicle dedicat al finançament de les empreses, se li ha volgut donar un caire àgil i dinàmic, en horari matinal d’un dia feiner i tot aprofitant la pausa de l’esmorzar per exposar i debatre temes d’interès per al món empresarial. Les xerrades tindran lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

El nou cicle dels “Esmorzars dels divendres al CETAP” està dedicat a la normativa de consum i comprendrà tres xerrades, la primera de les quals estarà dedicada específicament a la normativa de consum per a bars i restaurants. La segona, programada per al dia 27 de març, tractarà la normativa dirigida a comerciants. Tancarà el cicle, el dia 17 d’abril, la sessió que tractarà la normativa de consum aplicada a empresaris i emprenedors liberals.

Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a professionals dels diversos sectors, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, caldrà confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat.

La iniciativa està emmarcada dins del programa Catalunya Emprèn i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Mostrar formulari de contacte