Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova edició del Premi Sambori de narrativa escolar dels Pirineus

Nova edició del Premi Sambori de narrativa escolar dels Pirineus

Òmnium Alt Urgell lliurarà els premis del certamen literari aquest divendres, 18 de març, a les 19 hores, a la Sala de la Immaculada

Cartell del lliurament del Premi Sambori del Pirineu
Cartell del lliurament del Premi Sambori del Pirineu
17/03/2016 11:40

Òmnium Alt Urgell lliurarà aquest divendres, 18 de març, a les 19 hores, a la Sala de la Immaculada de la Seu d'Urgell, els premis de la 3a edició del Premi Sambori de narrativa escolar dels Pirineus.

El certamen literari ha augmentat la participació dels centres educatius de la Seu d'Urgell i la comarca, tot superant les expectatives de l'organització. En total hi ha pres part 17 escoles i instituts alturgellencs, als quals cal sumar-hi 5 centres més de secundària i batxillerat del Principat d'Andorra.

El jurat l'han conformat vuit mestres i persones vinculades a la cultura de l'Alt Urgell. D'altra banda, el Premi Sambori també ha comptat amb la col·laboració d'instittucions i editorials, com l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Política Lingüística del Govern d'Andorra, Edicions Salòria, Editorial Cruïlla i Editorial Andorra.

Mostrar formulari de contacte