Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova jornada de donació de sang a la Seu d'Urgell

Nova jornada de donació de sang a la Seu d'Urgell

L'acapte es durà a terme aquest dilluns dia 11 a la tarda (16.30-21.00 h) i no cal cita prèvia per participar-hi. Creu Roja Alt Urgell demana col·laboració per l'actual descens de reserves

Jornada de donació de sang a la Seu
Jornada de donació de sang a la Seu
08/04/2022 17:51

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya i el Departament de Salut organitzen una nova jornada de donació de sang a la Seu d'Urgell. L'acapte es durà a terme aquest dilluns 11 d'abril, de 2/4 de 5 de la tarda a les 9 de la nit, al Centre Cívic El Passeig.

A diferència d'altres accions que s'han fet recentment, en aquesta ja no serà necessari reservar hora prèviament per participar-hi. Tot i això, els qui ho desitgin poden fer aquest pas previ al web donarsang.gencat.cat. D'altra banda, en aquesta ocasió la crida és només per donar sang i no hi haurà recollida de plasma.

L'activitat compta amb el suport de Creu Roja Alt Urgell, que ha demanat la col·laboració de tothom, perquè la demanda actual de sang als hospitals ha fet que les reserves tornin a situar-se en un nivell baix. Per això, l'entitat ha animat a participar en aquest acapte i ajudar així a millorar la disponibilitat de sang dels centres sanitaris.

Mostrar formulari de contacte