Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova oferta de formació en el lleure a l'Oficina Jove

Nova oferta de formació en el lleure a l'Oficina Jove

El Pack 2015 presenta un curs de monitor de lleure i un altre de premonitor Properament també es podrà participar en diversos cursos monogràfics

Oficina Jove - Pack Lleure Primavera 2015
Oficina Jove - Pack Lleure Primavera 2015
11/03/2015 12:59

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha programat de nou el 'Pack Lleure' que consta de dos cursos d'educació en el lleure per aquest any 2014. En aquesta cinquena edició del programa s'ofereix el curs de monitor de lleure i el curs de premonitor. D'altra banda, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell també oferirà diversos cursos monogràfics que s'anunciaran properament. L

a regidora de Joventut de l'ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, manifesta al respecte que “un any més apostem per la formació i ocupació durant l'estiu als casals i colònies del territori”.Planes afegeix que “aquests cursos sempre tenen força demanda i que cada any, des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell apostem per la formació en el lleure perquè també aporta més valors i un aprenentatge que et poden servir pel dia a dia”.

El curs de monitor de lleure tindrà lloc els dies 21, 22, 28, 29, 30 i 31 de març; i 1, 2, 11, 12, 18 i 19 d'abril, a l'alberg La Valira de la Seu d'Urgell. Aquest curs consta d'un total de 105 hores presencials i 45 hores a distància. Els horaris matinals seran de nou a dues del migdia; a les tardes de dos quarts de quatre a dos quarts de vuit del vespre. Els dies 29 de març i 2 d'abril només farà classes en horari de matí. El preu de la inscripció és de 255 euros (275 euros per als no empadronats a l'Alt Urgell). Les inscripcions es poden fer a la mateixa Oficina Jove de l'Alt Urgell. El curs va adreçat a persones que ja tinguin els 18 anys. Les places són limitades.

Pel que fa al curs de premonitor es realitzarà els dies 30, 31 de març, i 1 i 2 d'abril amb un total de16 hores presencials i 4 hores a distància. Els horaris seran matins: de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia. Inscripcions obertes a la mateixa Oficina Jove. El preu és de 38 euros (40€ per als no empadronats a l'Alt Urgell). El curs va adreçat a joves a partir dels 16 anys (nascuts a partir de 1999).

Tot el professorat dels cursos de monitors, premonitors i les càpsules formatives són persones de la comarca, és a dir, joves amb el títol de directors que fan de professors als cursos, tutoritzats per l'Escola Forca.

Joves de Sant Julià de Lòria

Cal destacar també que gràcies al conveni existent en matèria de joventut entre l'Ajuntament urgellenc i el Comú de Sant Julià de Lòria (Principat d'Andorra), els joves lauredians que vulguin fer alguna d'aquestes formacions en el lleure gaudiran del mateix preu que els joves empadronats a la comarca de l'Alt Urgell.

Aquest programa de cursos d'educació en el lleure compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte