Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nuevo Sarao clou la primera edició del FeMAP a la Seu

Nuevo Sarao clou la primera edició del FeMAP a la Seu

El conjunt interpretarà obres de Joan Araniés, mestre de capella de la Catedral urgellenca al segle XVII El concert serà aquest divendres a les 10 de la nit a la Sala de Sant Domènec
FEMAP - Logo
08/09/2011 16:20

Aquest divendres a les 10 de la nit, a la Sala de Sant Domènec, es farà l'últim concert del primer Festival de Música Antiga dels Pirineus. L’ensemble Nuevo Sarao, dirigit per Rafael Bonavita, interpretarà l’obra Libro segundo de tonos y villancicos a una, dos, tres i qvatro voces de Joan Araniés, mestre de capella de la catedral de la Seu entre 1627 i 1634 i de nou el 1649.

Aquesta producció és el resultat de la col·laboració entre el FeMAP, el grup de recerca de la Universitat de Lleida -liderat pel professor Màrius Bernadó- i l’ensemble especialitzat en música antiga Nuevo Sarao, creat especialment per a aquests concerts. El repertori representa un recorregut pels temes que constantment amenitzaven les vetllades festives i musicals en temps del barroc: cançons d’amor, de viatges o sobre la moral i les seves contradiccions.

Publicat a Roma el 1624, aquest volum constitueix una mostra excel·lent de la música ibèrica i italiana de l’època, i el millor exemple de les estretes relacions culturals i musicals existents entre les dues ribes de la Mediterrània en aquell moment.

Mostrar formulari de contacte