Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Habitatge de la Cerdanya

Obert el procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Habitatge de la Cerdanya

Ja es pot respondre un qüestionari disponible a Internet. Dimecres 1 de febrer està prevista una sessió de debat oberta a les entitats i la ciutadania

Puigcerdà (Foto: Puigcerdà Turisme)
Puigcerdà (Foto: Puigcerdà Turisme)
16/01/2023 18:10

El Consell Comarcal de la Cerdanya ha obert un procés participatiu per a l'elaboració d'un pla d'habitatge comarcal. El document, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, té com a finalitat garantir el dret a l’habitatge al territori, tenint en compte les realitats que hi conviuen i integrant tots els aspectes que incideixen en aquest àmbit.

El Pla d'Habitatge de la Cerdanya comptarà amb una primera part diagnòstica, que presentarà una anàlisi de la situació actual. La segona part serà propositiva i s'hi detallaran els objectius, les estratègies i les actuacions concretes que caldrà dur a terme durant els propers anys.

La intenció és incorporar-hi diversos punts de vista per plasmar la realitat actual a la Cerdanya de la manera més acurada possible. El procés inclourà entrevistes individuals a agents clau, un qüestionari obert a la ciutadania i sessions participatives.

Qüestionari obert i sessió de debat

Les persones que tenen com a lloc de residència principal la Cerdanya ja poden respondre el qüestionari sobre habitatge disponible a través d'Internet. A més a més, el proper dimecres 1 de febrer a les sis de la tarda, a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Cerdanya, es farà una sessió participativa oberta a les entitats i la població en general. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament.

Mostrar formulari de contacte