Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini a la Seu per presentar les propostes als pressupostos participatius 2016

Obert el termini a la Seu per presentar les propostes als pressupostos participatius 2016

Es poden presentar fins a tres projectes, a través del formulari en paper o del web municipal www.laseu.cat

Presentació dels Pressupostos Participatius 2016 de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
Presentació dels Pressupostos Participatius 2016 de la Seu d'Urgell (Foto: Ajuntament de la Seu)
01/04/2016 12:55

Des d'aquest divendres 1 d'abril, i fins al dia 15, es poden presentar propostes als Pressupostos Participatius 2016 de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell amb l'objectiu que els veïns i veïnes de la ciutat puguin decidir en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal.

Tal i com es va explicar aquest dijous al vespre en la sessió de presentació d'aquest nou procés participatiu endegat pel Consistori urgellenc, les propostes es poden fer arribar personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o bé a través del web municipal www.laseu.cat.

Fins a 3 propostes

Per presentar les propostes cal omplir prèviament el formulari que ha arribat a totes les bústies particulars dels ciutadans urgellencs o el document disponible al web. Hi ha l'opció d'incloure fins a 3 propostes, que poden ser noves, recuperar-ne algunes de vàlides de l'edició de l'any passat o bé combinar-ne amb noves i recuperades.

Tant si es presenten a través del formulari en format paper com de manera telemàtica, els ciutadans hauran de deixar les seves dades, un telèfon i un correu electrònic, així com també indicar si la proposta o propostes que es presenten es fan a títol personal o en representació d'una entitat.

Val a dir que en aquest formulari també s'explica els criteris que han de complir les propostes noves per tal que puguin ser vàlides.

Valoració de les propostes presentades

Una comissió de personal tècnic municipal valorarà, entre els mesos d'abril i maig, que les propostes presentades compleixin els criteris establerts, així com la seva viabilitat tècnica, i en determinarà el cost aproximat. La comissió desestimarà aquelles opcions que no compleixin els criteris, les que tècnicament no es puguin portar a terme i les que superin els 100.000 euros.

Mostrar formulari de contacte