Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini d’inscripcions per a les parades de Sant Jordi a la Seu

Obert el termini d’inscripcions per a les parades de Sant Jordi a la Seu

El tràmit es pot fer de manera telemàtica al web municipal fins al 12 d’abril. Les floristeries i les llibreries ja estan apuntades

Sant Jordi 2020
Sant Jordi 2020
29/03/2021 17:12

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert el termini d’inscripcions per sol·licitar una parada al passeig de Joan Brudieu per a la propera Diada de Sant Jordi, que se celebrarà el divendres 23 d’abril.

Les floristeries i les llibreries ja estan apuntades, i ara s'obre la convocatòria a la resta de la població. Per sol·licitar un espai cal emplenar un formulari telemàtic. Les peticions es poden formalitzar fins al 12 d’abril.

Mesures sanitàries

Durant la Diada de Sant Jordi s'aplicaran totes les mesures sanitàries necessàries per garantir la seguretat de l'esdeveniment. Es deixarà un espai mínim de separació de 2 metres entre les parades, es delimitarà el perímetre del recinte, es reduirà l'aforament al 50 per cent i quedarà establert un sentit únic per a la circulació dels visitants, entre d'altres.

Per al compliment d'aquestes mesures serà necessari reduir l'espai per a la venda de llibres i flors, les parades d’entitats, associacions, fundacions o partits polítics. Per aquest motiu, es recomana que els interessats presentin la seva instància el més aviat possible.

Horari d'obertura

L’horari d’obertura de les parades serà de les nou del matí a les vuit del vespre, de manera ininterrompuda. Com ja és habitual, les llibreries i floristeries se situaran a l'altura de l’edifici del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, mentre que la resta de parades s'instal·laran a continuació, baixant fins al final del passeig.

Mostrar formulari de contacte