Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per a la sol·licitud dels ajuts de menjador escolar a l’Alt Urgell per al curs 2022-2023

Obert el termini per a la sol·licitud dels ajuts de menjador escolar a l’Alt Urgell per al curs 2022-2023

Es manté l’opció d’efectuar els tràmits de forma telemàtica. Les peticions es poden fer arribar des de dilluns que ve i fins al 22 de juny

Menjador de l'Escola Pau Claris (Foto d'arxiu/CCAU)
Menjador de l'Escola Pau Claris (Foto d'arxiu/CCAU)
18/05/2022 17:35

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU) obrirà dilluns vinent, 22 de maig, el termini per a la presentació de sol·licituds per a rebre ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2022-2023. Les beques, que s’atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques, s'adrecen a alumnes escolaritzats dins del municipi de residència, que cursin ensenyaments obligatoris o el segon cicle d’educació infantil, i que estiguin matriculats als centres públics o privats concertats de la comarca.

Les peticions, que es podran presentar al Consell Comarcal fins al pròxim 22 de juny, es podran tramitar de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l'ens alturgellenc. A la web del CCAU es pot trobar un manual d'instruccions per a fer la tramesa. En el cas que no es pugui dur a terme, es permetrà la gestió presencial, però caldrà dur la instància degudament emplenada, signada i amb la documentació necessària. Per a qualsevol dubte, es pot trucar al telèfon 973 35 31 12 o bé escriure un correu electrònic a ensenyament@ccau.cat.

Les bases dels ajuts es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal. En el document apareixen especificats els requisits per accedir als ajuts, la documentació que ha d’acompanyar a la sol·licitud, els criteris que s’empraran a l’hora de concedir les beques i la quantia econòmica, entre d'altres qüestions.

Tràmits per al transport i el menjador escolar

Enguany es manté que per a sol·licituds de transport i menjador escolar obligatori per al curs vinent, les famílies no hagin de fer el tràmit d’alta o renovació del servei en format paper, ja que els centres educatius i el Consell Comarcal en faran la gestió. Les famílies hauran de tenir cura a l'hora de comunicar els canvis de domicili al centre educatiu i informar sobre separacions d’unitats familiars al servei d’Ensenyament del Consell Comarcal per poder assignar una o dues parades de transport als alumnes, entre d’altres circumstàncies que es considerin importants. Per al curs vinent el transport escolar continuarà tenint una parada de transport assignada, un seient determinat i no serà possible canviar sense una justificació prèvia.

Mostrar formulari de contacte