Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per sol·licitar subvencions a la rehabilitació de porxos i façanes del centre històric

Obert el termini per sol·licitar subvencions a la rehabilitació de porxos i façanes del centre històric

El tràmit es pot fer des d'aquest dilluns a l'OAC de l'Ajuntament de la Seu. Els ajuts es concediran per estricte ordre de presentació de les peticions que compleixin tots els requisits
Ajuts a la rehabilitació de porxos i façanes del centre històric
19/09/2016 12:29

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert avui dilluns el termini per sol·licitar una subvenció per a la rehabilitació i pintura de porxos i façanes d’edificis del carrer Major i del carrer dels Canonges de la ciutat. Aquesta convocatòria compta amb una partida pressupostària de 50.000 euros.

La presentació de sol·licituds per a actuacions en edificis amb porxos es pot fer fins al proper dia 19 d’octubre. Per la resta de sol·licituds, el termini acabarà el 19 de novembre d'enguany.

Des de l'Ajuntament s'ha remarcat als interessats que els ajuts s’atorgaran per ordre de presentació de les sol·licituds, que s'han de tramitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a l'edifici consistorial. Les peticions han de complir amb tota la documentació que es demana.

Pel que fa al procediment d’atorgament d’aquestes subvencions, les bases remarquen que es realitzarà en dues fases successives segons el tipus d'immoble: edificis amb porxos i edificis sense porxos. Les sol·licituds es poden presentar de manera simultània per a les actuacions en els dos tipus, però només s’atorgaran inicialment les subvencions per actuacions en edificis amb porxos.

Val a dir, però, que si la consignació pressupostària no s’esgota, s’atorgaran les subvencions per a actuacions a les façanes dels edificis del carrer Major i del carrer dels Canonges sense porxos.

Import i despeses subvencionables

Les subvencions que s’atorguin cobriran un màxim del 60% del pressupost de la rehabilitació i pintura de la façana. Aquest ajut pot arribar fins al 85% del total del cost de l’actuació si es realitza amb industrials de la Seu d’Urgell. L’import màxim de la subvenció serà de 2.000 euros si l’edifici té una única façana, i de 3.000 euros si en té més d’una.

Mostrar formulari de contacte