Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oberta la presentació de treballs al Premi Joles Sennell de contes infantils

Oberta la presentació de treballs al Premi Joles Sennell de contes infantils

Els originals es poden enviar fins al 7 de maig de forma telemàtica. El certamen, organitzat per la Biblioteca Sant Agustí i RàdioSeu, compta amb 5 categories per a totes les franges d’edat

01/03/2023 14:40

La Biblioteca Sant Agustí, RàdioSeu i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han obert el termini de presentació de treballs al Premi Joles Sennell de contes infantils. Aquest és el setè any que es concedeixen aquests guardons i la 14a edició des que es va crear el Concurs Contes que Compten. Els originals es poden enviar telemàticament fins al 7 de maig.

El concurs premiarà un any més contes adreçats al públic infantil i escrits per autors de totes les edats. Hi ha guardons en un total de cinc categories, dividides en cinc franges d’edat: A (10-11 anys), B (12-13 anys), C (14-15 anys), D (16-17 anys) i E (majors de 18 anys). En cada categoria s'atorgaran dos premis, a banda dels accèssits que decideixi el jurat.

Els contes han de ser inèdits i escrits en català. La temàtica és lliure. No poden haver estat premiats prèviament en d’altres concursos i només es pot presentar una narració per participant. L’extensió màxima és de fins a 5 pàgines en format DIN-A4, en lletra Arial mida 12, interlineat doble i marges de 3 centímetres.

Bases del Premi Joles Sennell 2023

Tramesa telemàtica

Els treballs s'han de fer arribar de forma telemàtica al següent enllaç: https://goo.gl/KVyB6P. Cal adjuntar-hi el conte en format PDF, amb la portada (on hi ha de constar el títol, un pseudònim i la categoria), juntament amb un fitxer amb el DNI o el passaport digitalitzat de l’autor. Per a qualsevol dubte sobre la presentació dels contes, es pot contactar amb la Biblioteca Sant Agustí () o bé amb RàdioSeu ().

Jurat

El jurat del Premi Joles Sennell està encapçalat per l’escriptor Pep Albanell, que dona nom al certamen mitjançant el seu pseudònim i que, alhora, és l’autor de capçalera de la biblioteca de la Seu d’Urgell. Enguany també en formen part Miquel Albero, de la llibreria El Refugi; Isidre Domenjó, tècnic de cultura del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i escriptor; Lourdes Esteve, directora de la Biblioteca Sant Agustí; Genisa G. Carricondo, narradora i actriu; Pol Maese, de la llibreria El Refugi; Marta Pujantell, directora de RàdioSeu, i Isabel Rodríguez, docent del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya.

El lliurament de premis es durà a terme el divendres 9 de juny a la Biblioteca Sant Agustí, a dos quarts de vuit del vespre.

Patrocinadors

La iniciativa de l'Ajuntament urgellenc compta també amb la implicació del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya i diverses empreses de la ciutat: Fustes Grau i Grau, Microseu i la Mútua de l'Alt Pirineu. A més, en el certamen hi col·laboren Cinemes Guiu, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), la Revista Cadí-Pedraforca, les llibreries 4 Fulls, Carlin-GoPrinters, El Refugi, La Salvat, Papers i Purgimon, a més d'Edicions Salòria, Pepe i Dalda Joguets i la Central de Biblioteques de Lleida del Departament de Cultura.

Els premis

Categoria A. Guanyador: 100 € oferts per MicroSeu, 100€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i un val de compra de la Llibreria 4 Fulls. Finalista: Val de compra de 50€ de Papereria Pepe y Dalda Joguets.

Categoria B. Guanyador: 100€ gentilesa de Mútua de l’Alt Pirineu, 100€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu i val de compra de 50€ de la Llibreria Papers. Finalista: val de compra de 50€ de la llibreria Carlin-GoPrinters.

Categoria C. Guanyador: 100€ gentilesa de Fustes Grau i Grau, 100€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, material informàtic valorat en 100€ gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i val de compra de 50€ de la Llibreria La Salvat. Finalista: val de compra de 50€ de la Llibreria Purgimon.

Categoria D. Guanyador: 400 € gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, material informàtic valorat en 100€ gentilesa del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i val de compra de 50€ de la Llibreria El Refugi. Finalista: 200€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu.

Categoria E. Guanyador: 1.300€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, un e-book valorat en 129€ gentilesa del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, una entrada doble per a un concert del FeMAP 2023 (valorada en 50€) gentilesa de l’Ajuntament de la Seu, i una subscripció bianual a la revista Cadí-Pedraforca, valorada en 40€. Finalista: 500€ gentilesa de l’Ajuntament de la Seu i un lot de llibres.

Els guanyadors de cada categoria rebran també una entrada doble de Cinemes Guiu i un lot de llibres.

Lot de llibres per a les escoles participants

Tots els finalistes i/o accèssits rebran un lot de llibres. També rebran un lot de llibres valorat en 100€ els centres educatius que participin (aportant 10 o més contes) i les escoles que formin part d’una ZER (5 contes o més).

  • Premi Joles Sennell
    Premi Joles Sennell
  • Tríptic del Premi Joles Sennell 2023
    Tríptic del Premi Joles Sennell 2023
  • Bases del Premi Joles Sennell 2023
    Bases del Premi Joles Sennell 2023

Mostrar formulari de contacte