Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell

Obertes les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell

El tràmit es pot fer del 8 al 21 de juny mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament. L'oferta del centre urgellenc inclou sensibilització, llenguatge musical, cant coral i aprenentatge de fins a 19 instruments

Obertes les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell
Obertes les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell
08/06/2020 13:55

Avui dilluns 8 de juny s’inicien les preinscripcions per al curs 2020-2021 de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, que es podran realitzar fins al 21 de juny. 

Enguany, atesa la situació de pandèmia, s'han de dur a terme mitjançant l'enllaç específic creat a la pàgina web de l'Ajuntament, a l'apartat de tràmits i serveis. Les preinscripcions s’adrecen a futurs alumnes que voldrien iniciar-se o continuar formant-se en l’àmbit musical. Els interessats han d'emplenar el formulari i fer constar les assignatures que volen cursar, a més de l’especialitat instrumental. S’aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

A l’Escola Municipal de Música s’hi imparteixen classes de sensibilització a partir de 3 anys, llenguatge musical i cant coral. També s'hi poden estudiar 19 instruments diferents: baix elèctric, bateria, cant, clarinet, contrabaix, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, viola, violí i violoncel.

Agrupacions musicals

A més a més, l’escola compta amb set agrupacions instrumentals i vocals, que són l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la Big band, el grup d’acordions diatònics, el grup de combos de música moderna, el grup de guitarres clàssiques i el cor de noies. Aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs, sense necessitat d’assistir a les altres assignatures.

Els ensenyaments musicals s’ofereixen a totes les persones interessades en formar-se i gaudir mitjançant la música. Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola de Música, trucant al telèfon 973 354639 o bé enviar un correu a escolamusica@aj-laseu.cat

Mostrar formulari de contacte