Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions al taller "Avis 2.0", per aprendre a fer anar el mòbil i la tauleta

Obertes les inscripcions al taller "Avis 2.0", per aprendre a fer anar el mòbil i la tauleta

La sessió formativa, a càrrec d'alumnes del Col·legi La Salle, tindrà lloc aquest dijous, 18 de maig, a les 18 hores, a l'aula d'informàtica del centre educatiu urgellenc

Taller "Avis 2.0"
Taller "Avis 2.0"
08/05/2017 11:13

La Regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Col·legi La Salle organitzen aquest dijous, 18 de maig, el taller gratuït "Avis 2.0. Com funciona el meu mòbil i la meva tauleta?", adreçat a la gent gran del municipi.

L'activitat l'impartiran un any més alumnes de cicles formatius del centre educatiu urgellenc. La sessió formativa tindrà lloc a les sis de la tarda a l'aula d'informàtica de l’edifici de La Salle, ubicada al segon pis de l'equipament, entrant per la porta de l'Alberg.

Per poder participar en aquest taller sobre telèfons intel·ligents i tauletes, cal fer una inscripció prèvia al Consorci d'Atenció a les Persones, situat a la primera planta del Centre Cívic El Passeig. Els tràmits es poden dur a terme fins aquest dimarts, 16 de maig, al telèfon 973 35 41 02. Només hi ha 15 places disponibles.

Mostrar formulari de contacte