Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per a les parades de venda ambulant i d’artesania de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell

Obertes les inscripcions per a les parades de venda ambulant i d’artesania de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell

Les sol·licituds es poden fer arribar de manera telemàtica fins al 28 de maig. Del 5 de maig al 5 de juny començarà el termini per participar en la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, la Fira de Productes de Proximitat Km0 i la de Productes Ecològics del Pirineu
Parada d'artesania de la Fira de Sant Ermengol (Foto: Ajuntament de la Seu)
29/04/2021 17:35

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert el termini d’inscripcions per optar a les parades de venda ambulant i de la Fira d’Artesania del Pirineu, que s'instal·laran en el marc de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol 2021 el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre.

Les peticions per a la venda ambulant s’han de formalitzar a través del formulari que es troba a la pàgina web del consistori urgellenc. Pel que fa a les inscripcions per prendre part a la Mostra d’Artesania del Pirineu, cal emplenar també una fitxa, disponible al web municipal o bé a la pàgina de la Fira de Sant Ermengol. En ambdós casos el termini finalitzarà el pròxim 28 de maig.

En el tràmit cal adjuntar-hi tota la documentació requerida: fotocòpia del DNI, certificat censal d’activitat econòmica de l'any en curs (Hisenda), últim rebut d’autònoms, carnet de manipulador d’aliments així com el d’artesà (si s’escau), assegurança de responsabilitat civil i rebut de l'any en curs.

Cal especificar que l'atorgament de parades a la Mostra d'Artesania del Pirineu prioritzarà els artesans que viuen i treballen a les comarques pirinenques i les persones que disposin del carnet d'artesà o del carnet cultural lliurat per Artesania de Catalunya. Des de l'àrea de Promoció Econòmica s'indica que aquesta decisió respon "a l'aposta per a la promoció dels productes artesans elaborats o creats al territori". 

Fira de Formatges Artesans del Pirineu

En relació amb la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, així com la Fira de Productes de Proximitat Km0 i la de Productes Ecològics del Pirineu, el termini d’inscripció s’iniciarà el 5 de maig i finalitzarà el 5 de juny. També es farà pel mateix canal telemàtic. Aquestes tres mostres, també emmarcades en la Fira de Sant Ermengol, s'iniciaran el 15 d'octubre a la tarda i es faran a l’exterior i en espais delimitats.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell especifica que l'organització i desenvolupament de la Fira de Sant Ermengol estarà en tot moment supeditada a les mesures decretades pel PROCICAT.

Mostrar formulari de contacte