Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les matrícules i preinscripcions a l'Escola Municipal de Música de la Seu

Obertes les matrícules i preinscripcions a l'Escola Municipal de Música de la Seu

El tràmit, tant per a alumnes nous com per als actuals, es pot fer fins al 6 de maig al Centre Cultural Les Monges. L'oferta formativa és oberta a qualsevol persona interessada en la música

Matrícula a l'Escola Municipal de Música de la Seu
Matrícula a l'Escola Municipal de Música de la Seu
25/04/2016 16:28

Des d'aquest dilluns i fins al 6 de maig es poden formalitzar tant les matrícules com les preinscripcions per accedir a l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell per al curs 2016-2017. Tots els tràmits cal formalitzar-los a la secretaria de l'escola, situada a la primera planta del Centre Cultural Les Monges.

Des de l'Ajuntament detallen que la matrícula l'han de fer els alumnes que ja estudien actualment a l’Escola Municipal, mentre que les preinscripcions s’adrecen als nous alumnes que vulguin entrar al centre. Els futurs alumnes han d’omplir el formulari i fer constar les assignatures que vulguin cursar, com també l’especialitat instrumental. S’aconsella que es marquin dos instruments per odre de preferència.

Actualment el centre públic urgellenc imparteix classes a infants a partir de 3 anys. Els ensenyaments estan oberts a qualsevol persona interessada en formar-se i gaudir de la música. Se'n pot trobar més informació al mateix centre, al telèfon 973 354 639 o bé enviant un correu a escolamusica@aj-laseu.cat.

Mostrar formulari de contacte