Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les preinscripcions de la Universitat d'Andorra per al proper curs 2021-2022

Obertes les preinscripcions de la Universitat d'Andorra per al proper curs 2021-2022

El tràmit es pot formalitzar en línia. S'ofereixen bàtxelors, màsters i formació continuada, entre d'altres

Universitat d'Andorra
Universitat d'Andorra
08/03/2021 18:40

La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert aquesta setmana el període de preinscripcions per a les persones que vulguin estudiar al Principat durant el proper curs 2021-2022. El tràmit és gratuït i es pot formalitzar a través del formulari de preinscripció en línia. La documentació es troba a la pàgina web de la Universitat, que també inclou un espai de comentaris on es poden fer consultes o observacions.

Pel que fa a l’oferta d’estudis presencials de primer cicle universitari (bàtxelors europeus de tres anys), es pot fer la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educació, InfermeriaInformàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en modalitat virtual i semipresencial i, a més, s’han obert les preinscripcions per als dobles bàtxelors d’Administració d’empreses i Dret i d’Administració d’empreses i Informàtica.

Com a novetat, s'inicien els tràmits per cursar el nou màster en Educació, un grau de segon cicle universitari (dos anys) que està previst que es pugui impartir, en modalitat semipresencial, a partir del setembre.

A més a més, l’UdA preveu renovar la seva formació d’ensenyament professional superior (el diploma professional avançat, de dos anys), en aquest cas en Comptabilitat i administració, actualment pendent d’obtenir l’acreditació favorable de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA). Es tracta d’un cicle curt europeu adaptat a les necessitats del sistema productiu i amb un component molt pràctic que facilita una ràpida inserció al mercat laboral. També permet cursar posteriorment un bàtxelor amb la convalidació d’un nombre important de crèdits.

També es pot fer la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle (bàtxelors) en ComunicacióDret, Humanitats Llengua catalana, així com al màster en Dret (segon cicle universitari), igualment en modalitat virtual i de dos anys de durada. Completa l’oferta de formació reglada de l’UdA el Programa de doctorat, que correspon al tercer cicle universitari.

Formació continuada

Pel que fa als estudis de formació continuada, finalment, s’ofereixen diversos postgrauscursos d’actualització i formacions de curta durada, a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure

Adaptació a les directrius europees

L’oferta de formació reglada de la Universitat d’Andorra està adaptada a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i és reconeguda als països de tot el continent europeu que en formen part. L’UdA es caracteritza per oferir una atenció i un seguiment personalitzat a l’estudiant, per la utilització de les tecnologies de la informació, el multilingüisme, i per disposar d’un ample ventall de possibilitats per fer mobilitat a l’estranger.

Les carreres gaudeixen d’un estret vincle amb el món professional, amb la possibilitat de realitzar estades formatives a institucions i empreses tant d’Andorra com de fora d’Andorra. Els titulats de l’UdA assoleixen actualment nivells d’inserció laboral que freguen el 100 %.

Mostrar formulari de contacte