Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obre una exposició a l'Escorxador sobre les opcions formatives dels estudiants després de l'Educació Secundària Obligatòria

Obre una exposició a l'Escorxador sobre les opcions formatives dels estudiants després de l'Educació Secundària Obligatòria

Restarà oberta fins el 15 de juny al públic en general, així com també a grups escolars que se’ls facilitarà visites guiades

17/05/2007 17:07

Avui ha obert les seves portes l’exposició organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell que porta per títol ‘I després de l’ESO, què?’ i que es troba instal·lada al centre cívic l’Escorxador. L’objectiu d’aquesta exposició, destinada als joves i als pares o tutors, és presentar les sortides formatives dels estudiants una vegada han superat l’etapa de l’ensenyament obligatori.

Al respecte, Albert Batalla, regidor de Joventut de l’Ajuntament urgellenc, ha remarcat que “en la línia de donar informació i recursos als joves i a les famílies per a poder planificar millor el futur, hem creat aquesta exposició que explica, de manera molt pedagògica, les diferents opcions formatives dels joves una vegada acabat l’ensenyament obligatori”. Batalla també ha recordat que aquesta exposició és la segona íntegrament de producció pròpia de la Regidora de Joventut de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, la qual també ha rebut el suport de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

La mostra ‘I després de l’ESO, què?’ es pot visitar cada tarda de dilluns a dijous (de 17 a 20 hores), divendres (17.30 a 20 hores) i dissabte i diumenge (de 16.30 a 20.30 hores) fins el 15 de juny. Alhora, també s’organitzen visites guiades a l’exposició dirigides a grups escolars de quart curs d’ESO de la nostra ciutat.

L’exposició consta de 8 lones on s’aborden diverses temàtiques com: Després de l’ESO... què?; batxillerat; cicle formatius de grau mitjà de formació professional, d’arts plàstiques i disseny; programes de garantia social, formació ocupacional i escoles tallers; proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà; i dues lones que fan referència a d’altres possibilitats formatives.

Cal dir que aquesta exposició va acompanyada d’una guia amb tots els continguts dels plafons. D’aquesta manera, l’estudiant pot consultar aquesta informació sempre que vulgui i en qualsevol lloc.

Mostrar formulari de contacte