Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obres d'asfaltatge al camí de la Palanca de la Seu

Obres d'asfaltatge al camí de la Palanca de la Seu

Les porta a terme la Generalitat de Catalunya, que traspassarà a l'Ajuntament la titularitat de la via. A la zona també s'hi pintarà un pas de vianants per millorar la seguretat

Obres d'asfaltatge al camí de la Palanca (Foto: Ajuntament de la Seu)
Obres d'asfaltatge al camí de la Palanca (Foto: Ajuntament de la Seu)
28/03/2017 12:40

Els treballs d'asfaltatge del camí de la Palanca de la Seu d'Urgell han començat aquest dimarts al matí. Les obres, que s'allargaran fins demà dimecres, les porta a terme la Generalitat de Catalunya, que és la titular de la via.

Val a dir que un cop estigui asfaltat de nou, al camí, que es troba en un tram urbà, s'hi pintarà un pas de vianants, molt a prop de la sortida del pati de l'institut Joan Brudieu. L'objectiu és que els alumnes i vianants en general puguin creuar la via amb total seguretat, tal i com es va proposar a través d'una moció d'ERC, aprovada per unanimitat al ple municipal.

Amb aquesta obra es culmina un seguit de millores al carrer, com ara l'enrajolament de la vorera nord i la construcció d'una llosa de formigó a la vorera sud, que faciliten l'accés a peu.

Una vegada acabi la intervenció, la Generalitat iniciarà els tràmits per traspassar la titularitat d'aquest carrer a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte