Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ocupació turística discreta a l'Alt Urgell pel pont de Tots Sants

Ocupació turística discreta a l'Alt Urgell pel pont de Tots Sants

Les reserves no han arribat al 50% segons l'Associació d'Hostaleria El gremi constata una tendència a estades més curtes per part dels visitants

Hotel Avenida
Hotel Avenida
31/10/2011 10:18

El pont de Tots Sants està deixant una ocupació turística discreta a l'Alt Urgell. Segons l'Associació d'Hostaleria, les reserves no han arribat al 50% a la majoria d'establiments per a aquests dies festius.

El president del gremi, Miquel Àngel Sánchez, assenyala que l'ocupació és sensiblement per sota del que es podia esperar en unes dates com aquestes. En aquest sentit, Sánchez constata que hi una una tendència a menys pernoctacions i a fer estades més curtes, en algunes ocasions d'una sola nit.

Entre les possibles causes, des de l'associació apunten al fet que la crisi provoca que moltes empreses i treballadors no facin pont i avui treballin, cosa que perjudica el turisme.

No obstant això, des de la Federació d'Hostaleria de Lleida fan una valoració positiva del pont i asseguren que en comarques com la Val d'Aran l'ocupació arriba al 75%. L'ens provincial sí que reconeix que la despesa que fan els visitants és cada vegada més baixa. En tot cas, els hotels tenen bones previsions per a la temporada d'esquí.

Mostrar formulari de contacte