Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oliana acollirà la III Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

Oliana acollirà la III Jornada d'Estudis de l'Alt Urgell

Un total de 19 ponències ompliran de contingut una nova edició de la trobada, que tindrà lloc el dissabte 14 de novembre
III Jornada de l'Estudis de l'Alt Urgell
06/11/2015 11:55

D’acord amb els seus objectius de promoure i difondre la recerca a la comarca, l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell organitza el proper dissabte 14 de novembre la III Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Oliana, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La nova edició de la Jornada tindrà lloc a Oliana, després d’haver-se celebrat la primera a la Seu d’Urgell l’any 2011 i la segona a Castellbò el 2013. L’esdeveniment comptarà amb 19 ponències de diferents disciplines, entre les que destaquen la història, l’arqueologia, la geografia, la filologia i fins i tot la informàtica. Tot i que la temàtica de les ponències gira de forma genèrica al voltant de la comarca de l’Alt Urgell, la major part de les intervencions pronunciades a la tarda estaran relacionades directament amb Oliana i el seu entorn immediat.

Les activitats es duran a terme durant tot el dia a la sala d’actes de l’Ajuntament d’Oliana, i l’assistència és lliure i gratuïta. En cas que els assistents vulguin assistir al dinar previst, a càrrec de cadascú, hi ha temps fins al dimecres 11 de novembre per a formalitzar la inscripció al correu electrònic.

Les ponències presentades a la Jornada es podran publicar al proper número de la revista Interpontes, editada per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell i per Edicions Salòria. Precisament, tancant els actes de la Jornada d’Oliana, es preveu la presentació del III volum d’aquesta publicació, que recull les ponències de la II Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell, celebrada a Castellbò l’any 2013.

PROGRAMA COMPLET

Mostrar formulari de contacte