Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oliver Roura, reconegut amb la Beca Social Caixa Penedès

Oliver Roura, reconegut amb la Beca Social Caixa Penedès

L'artista urgellenc guanya el premi de pintura per a joves, dotat amb 2.000 € Actualment Roura desenvolupa la seva activitat creativa entre Barcelona i Berlín

Oliver Roura - Autoretrat
Oliver Roura - Autoretrat
01/03/2012 12:31

L'urgellenc Oliver Roura ha guanyat el premi Beca Social Caixa Penedès. L'artista pirinenc rebrà un ajut dotat amb 2.000 € destinat a joves en l'àmbit de la pintura i les arts.

El premi forma part de l'exposició que durant aquest mes passat ha celebrat l'Espai Artloft de Reus, amb les obres seleccionades en el 14è Concurs de Pintura Jove, que finalment ha guanyat Oliver Roura. La pintura premiada es titula Inversió#45 i és un acrílic sobre resina amb unes mides de 120x90 centímetres. El lliurament del premi s'ha fet aquest dimecres al vespre, tot coincidint amb la cloenda de l'exposició.

Oliver Roura, nascut el 1978, és diplomat per l'Escola Massana de Barcelona. Des del 2008 desenvolupa la seva activitat entre Catalunya i Berlín, l'actual capital de les noves tendències artístiques europees. El 2010 va exposar una part de les seves obres a la Sala La Cuina de la Seu.

Mostrar formulari de contacte