Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organitzen cursos infantils i juvenils d'enduro i motocròs per Setmana Santa a Bassella

Organitzen cursos infantils i juvenils d'enduro i motocròs per Setmana Santa a Bassella

Les sessions es faran de l'11 al 14 d'abril i s'ofereix l'opció de participar-hi tots els dies o bé en un dia concret. Actualment ja es prepara una altra setmana de formació per a l'estiu, del 23 al 31 de juliol

Bassella Offroad School (Foto: arxiu)
Bassella Offroad School (Foto: arxiu)
30/03/2022 18:20

La Bassella Offroad School organitza per Setmana Santa cursos de moto per a infants i joves que es vulguin iniciar en l'enduro i el motocròs o bé millorar la seva tècnica. Les classes es duran a terme de l'11 al 14 d'abril al municipi alturgelllenc. També es prepara ja una nova setmana de formació de cara a l'estiu, que tindrà lloc del 23 al 31 de juliols.

Des de l'organització assenyales que aquests cursos són "una molt bona opció" per a aficionats a la moto en categories de base, perquè "rebran una atenció molt personalitzada, treballant en grups reduïts i adaptats al seu nivell i tipus de motocicleta. S'ofereix la possibilitat d'assistir-hi tots els dies programats, amb estada completa, però també la de fer classes només en alguns dies concrets, ja sigui amb allotjament o només amb l'activitat diürna. Un programa, remarquen, "molt flexible, adaptat a la necessitat de cada alumne i família".

Els cursos que organitza la Bassella Offroad School treballen amb els objectius que els participants "millorin la seva tècnica de pilotatge, divertint-se i compartint la seva afició per la moto offroad; visquin una experiència única i singular en plena natura, aprenguin valors com la solidaritat amb els companys, l'esforç i el treball en equip, i complementin la pràctica de moto amb un ampli programa d'activitats", que pot incloure bicicleta, piscina, excursions, canoes i la visita al Museu Moto Bassella.

Els cursos es desenvolupen amb la màxima seguretat i tranquil·litat a les instal·lacions de Bassella Experiences, una finca privada de 200 hectàrees de terreny amb diversos circuits i pistes offroad. Les inscripcions ja estan obertes i es limiten a 20 places per estada (Setmana Santa i estiu).

Mostrar formulari de contacte