Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Organyà prepara l'ampliació de la Sala de les Homilies

Organyà prepara l'ampliació de la Sala de les Homilies

Es doblarà l'espai actual perquè aculli un centre d'acollida, interpretació i activitats turístiques. Aquest dilluns i dimarts, dies 16 i 17, el Bibliobús Pere Quart farà parada tant al municipi ganxo com a Coll de Nargó i el Pla de Sant Tirs

13/01/2023 20:05

L'Ajuntament d'Organyà executarà ben aviat l'ampliació de la Sala de les Homilies. Aquesta actuació permetrà que l'actual espai cultural i turístic esdevingui el nou centre d'acollida, d'interpretació i d'activitats de guiatge turístic de la vila.

El projecte està actualment en fase d'exposició pública. El consistori n'ha donat a conèixer els plànols i la recreació en 3D, que permeten observar com l'actual sala, identificable per la seva forma circular, pràcticament doblarà l'espai disponible amb un nou edifici annex que passarà a ser-ne la façana principal.

Aquesta sala inclourà la nova entrada principal, amb dues portes, i tindrà una forma irregular adaptada al perímetre de la plaça de les Homilies pel seu costat sud, a tocar de la carretera. El projecte també inclou l'enjardinament i condicionament el seu entorn més immediat.

El Bibliobús a l'Alt Urgell

D'altra banda, l'Ajuntament d'Organyà ha informat que el Bibliobús Pere Quart tornarà a la vila aquest dilluns dia 16. El servei cultural itinerant hi farà parada entre 2/4 de 4 i 2/4 de 7 de la tarda, per tal que els veïns i veïnes que hi estiguin interessats puguin demanar en préstec llibres, revistes, contes, guies de viatge o d'altres publicacions de què disposa la biblioteca mòbil.

D'acord amb el calendari previst, el Bibliobús seguirà parant tant a Organyà -en horari de tarda- com a Coll de Nargó -en horari de matí- cada dos dilluns fins a final de març. Concretament, tornarà a aquestes dues poblacions els dies 30 de gener, 13 i 27 de febrer i 13 i 27 de març. També pararà a Ribera d'Urgellet (el Pla de Sant Tirs) cada dos dimarts al matí: els dies 17 i 31 de gener, 14 i 28 de febrer i 14 i 28 de març.

  • Visió aèria, amb recreació 3D, de l'ampliació de la Sala de les Homilies (Aj. Organyà)
    Visió aèria, amb recreació 3D, de l'ampliació de la Sala de les Homilies (Aj. Organyà)
  • Recreació en 3D de la nova façana de la Sala de les Homilies (Aj. Organyà)
    Recreació en 3D de la nova façana de la Sala de les Homilies (Aj. Organyà)
  • Bibliobús Pere Quart
    Bibliobús Pere Quart

Mostrar formulari de contacte