Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Participació de l'Alt Urgell en el 32è Festival de la Poesia de Parets del Vallès

Participació de l'Alt Urgell en el 32è Festival de la Poesia de Parets del Vallès

La poetessa alturgellenca Beth Segura prendrà part en el Recital de Rapsodes Premi Josep Fité, mentre que la urgellenca Nura Nieto Llach ha estat finalista del Premi Poesia Inèdita. L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, 19 d'octubre, al Teatre Can Rajoler

Festival de la Poesia de Parets del Vallès
Festival de la Poesia de Parets del Vallès
17/10/2019 20:20

La poetessa de Coll de Nargó Elisabet Segura participarà aquest dissabte, 19 d'octubre, en el 32è Festival de la Poesia de Parets del Vallès, que homenatja el poeta Ponç Pons. L'autora alturgellenca, que presenta i dirigeix a RàdioSeu el programa 'Filamots', ha quedat finalista del Recital de Rapsodes Premi Josep Fité, en què hi prendran part 18 lectors de poesia d'arreu de Catalunya.

L'esdeveniment, que es farà al Teatre Can Rajoler (18h), també comptarà amb la participació de Nura Nieto Llach, de la Seu d'Urgell, que ha estat finalista del Premi de Poesia Inèdita amb el poema 'Nus'. L'autora urgellenca ha estat una de les tres seleccionades d'entre 104 poetes i poetesses. També s'ha guardonat Clara Fontanet Abrines, de Mancor de la Vall (Mallorca), amb 'L'altre lloc'; i Francesc López Pavón, de València, amb el poema 'Ara'.

Cal afegir que el certamen poètic inclou una categoria de Poesia Virtual, en què el jurat ha escollit com a guanyador a Òscar Palazón, de Tarragona, que ha presentat el poema 'El temps no és or (Tres quarts de zinc)'. Els versos han estat guardonats entre 8 obres participants.

El Festival de la Poesia de Parets del Vallès va a càrrec de Niu d'Art Poètic i compta amb el suport de l'Ajuntament de Parets del Vallès. L'acte inclourà l'actuació musical del compositor i pianista Josep Pascual i Triay. L'organització entregarà 6 premis en metàl·lic, 3 en poesia inèdita, de 600, 300 i 200 euros per als tres primers classificats, i els mateixos imports per als tres primers en la categoria de rapsodes.

Mostrar formulari de contacte