Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Pas alternatiu entre la Seu i Alàs per la millora de la N-260

Pas alternatiu entre la Seu i Alàs per la millora de la N-260

Foment està renovant l’asfalt de l’Eix Pirinenc entre Adrall i Isòvol

Obres a la N-260
Obres a la N-260
06/10/2008 16:47

Durant aquest començament de setmana, la carretera N-260 pateix retencions puntuals de trànsit per les obres de reasfaltat que s’estan duent a terme des de fa dues setmanes. L’actuació va a càrrec del centre de manteniment de la via que el Ministeri espanyol de Foment té a la Seu d’Urgell.

Aquest dilluns mateix, les obres es concentraven en el tram entre la Seu i Alàs. Durant els treballs es dóna pas alternatiu als vehicles, cosa que genera trànsit lent en alguns moments del dia per entrar o sortir de la capital alturgellenca en aquell punt.

Al llarg dels dies anteriors ja s’ha reasfaltat tot el tram de la N-260 des d’Adrall i fins a la Seu. Es preveu que en aquesta actuació es renovi el ferm fins a Isòvol, on enllaçarà amb l’accés al túnel del Cadí i amb el tram fins a Puigcerdà que ja es va adecentar ara fa dos anys.

El centre de manteniment també du a terme al llarg de l’any treballs per millorar la seguretat del que és dels trams més sinuosos de l’Eix Pirinenc, amb la instal.lació de reixes contra les esllavissades, l’habilitació de punts de parada o bé la protecció dels guardarails en els revolts més perillosos, entre d’altres tasques.

Mostrar formulari de contacte