Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / PEUSA subministra energia elèctrica a l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell

PEUSA subministra energia elèctrica a l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell

El camp de vol s’abasteix des d'aquest mes de novembre d’energia neta i 100 per cent renovable. L'empresa urgellenca ha guanyat el concurs públic del servei

Aeroport de la Seu d'Urgell
Aeroport de la Seu d'Urgell
19/11/2019 13:45

PEUSA subministra des d'aquest mes de novembre energia elèctrica a l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell, després d’haver guanyat el concurs, que es va fer públic el passat mes de setembre. La resolució ha estat favorable a l'empresa urgellenca pel compliment de les bases i les necessitats tècniques, administratives i pressupostàries que es preveien a la convocatòria.

Per a l’adjudicació del contracte, que té una vigència d’un any i dos mesos, també s’ha tingut en compte la continuïtat del subministrament, relativa al nombre i la durada de les interrupcions; la qualitat del producte vinculada a les característiques de l’ona de tensió, i la qualitat de l’atenció al client.

L’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell, que disposa de dos subministraments elèctrics amb un consum anual mitjà de 206.121 kWh, s’abastirà d’energia verda 100 per cent renovable.

L’empresa ha expressat la seva satisfacció pel fet d'haver aconseguit endur-se la licitació i ha manifestat la voluntat de seguir treballant per oferir energia de qualitat i renovable tant a instal·lacions públiques com privades.

Mostrar formulari de contacte