Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Places disponibles per als cursos de música de l'Escola Folk del Pirineu

Places disponibles per als cursos de música de l'Escola Folk del Pirineu

S'ofereix classes individuals de percussió, flabiol, tamborí i sac de gemecs, a càrrec d'Arnau Obiols, Ivan Caro i Jordi Maria Macaya També es prepara la composició de l'Orquestra Comarcal, que assajarà els dijous

Arsèguel (Foto: Ignasi Cervera)
Arsèguel (Foto: Ignasi Cervera)
05/01/2015 13:40

L'Escola Folk del Pirineu informa que hi ha places lliures per als propers cursos de música que oferirà al llarg dels propers mesos a Arsèguel.

Pel que fa al curs de percussió, a càrrec del músic urgellenc Arnau Obiols, resten dues places lliures. Són classes individuals de 30 minuts que es faran els dimecres a la tarda, en horaris a convenir.

També hi ha dues places lliures per al curs de flabiol i tamborí, a càrrec d'Ivan Caro, que també consisteix en classes individuals de 30 minuts. En aquest cas, es faran els dissabtes al matí. El mateix passa amb la inscripció per al curs de sac de gemecs (buna), amb Jordi Maria Macaya, músic d'El Pont d'Arcalís. Es durà a terme els dissabtes al matí, en horaris convinguts.

L'última proposta oberta, amb més places disponibles, és per composar l'Orquestra Comarcal de música tradicional, que també dirigeix  Jordi Maria Macaya. En aquest cas s'adreça a infants de 8 a 13 anys, intèrprets de tots els instruments, i es farà els dijous, de 18.00 a 19.30 hores.

Mostrar formulari de contacte