Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ple al Consell Comarcal de l'Alt Urgell per al relleu en la presidència

Ple al Consell Comarcal de l'Alt Urgell per al relleu en la presidència

La sessió tindrà lloc aquest divendres a la una del migdia. És previst que Josefina Lladós s'incorpori a l'ens i que es ratifiqui la renúncia de Miquel Sala com a president

Ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell (Arxiu)
Ple del Consell Comarcal de l'Alt Urgell (Arxiu)
09/07/2020 14:30

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell durà a terme aquest divendres, a la una del migdia, un ple extraordinari en el qual és previst que es formalitzi el relleu a la presidència de la institució.

L'ordre del dia consta de tres punts i començarà amb la presa de possessió de Josefina Lladós com a consellera comarcal, després que al darrer ple ordinari es va donar compte de la proposta del grup de Junts per l'Alt Urgell perquè l'alcaldessa de Ribera d'Urgellet s'incorpori a l'ens, en substitució d'Immaculada Salvadó, tinent d'alcalde d'aquest mateix municipi. El segon punt serà l'acceptació de la renúncia del fins ara president, Miquel Sala; i el tercer, l'elecció de la persona que rellevarà Sala.

El mes passat ja va transcendir el fet que Junts proposarà que Lladós esdevingui la nova presidenta del Consell. L'acord de govern entre aquest grup i ERC preveu que el grup de Junts ostenti la presidència fins a finals del 2021 i que Esquerra l'assumeixi des de llavors i fins al final de la legislatura, el juliol de 2023. Els mateixos terminis estan previstos, a l'inrevés, pel que fa al relleu en la vicepresidència, que actualment és en mans de l'alcalde de Coll de Nargó, Martí Riera.

Mostrar formulari de contacte