Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ple extraordinari per presentar la Memòria 2017 del Síndic Municipal de Greuges de la Seu

Ple extraordinari per presentar la Memòria 2017 del Síndic Municipal de Greuges de la Seu

La sessió, avui dimecres a les 7 del vespre, també suposarà el comiat d'Àngel Rúbio en el càrrec. L'informe recull les consultes i queixes rebudes pel defensor del ciutadà al llarg de l'any

Àngel Rúbio
Àngel Rúbio
10/01/2018 10:35

La sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell acollirà avui dimecres, a les 7 del vespre, un ple extraordinari dedicat a la presentació de la Memòria 2017 del Síndic Municipal de Greuges de la Seu d'Urgell. El plenari, a més a més, suposarà el comiat en aquest càrrec d'Àngel Rubio, que ha exercit com a defensor del ciutadà a nivell local al llarg dels darrers deu anys.

Rúbio finalitzarà la seva etapa com a síndic d'acord amb el reglament municipal que estableix un límit de dos mandats de cinc anys cadascun. Tal com ha fet al llarg dels darrers anys, en aquesta sessió el síndic oferirà una explicació detallada de les consultes, queixes i propostes que ha rebut dels veïns i veïnes al llarg dels darrers dotze mesos, tot fent especial esment a les qüestions i problemàtiques més recurrents.

L'Ajuntament va debatre el novembre passat, a proposta del grup municipal de Compromís, la possibilitat d'allargar de manera excepcional el mandat d'Àngel Rúbio tot modificant el reglament. Tanmateix, la proposta de pròrroga no va rebre suport de la resta de grups, que van defensar la necessitat de renovar periòdicament aquest càrrec. De la seva part, Àngel Rúbio va puntualitzar que, de tota manera, la seva voluntat de continuar no era segura, en considerar que darrerament hi havia menys receptivitat del consistori a les seves peticions per trobar solucions a alguns dels problemes que han aparegut més sovint als seus informes.

Mostrar formulari de contacte