Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Podemos La Seu s’integra a la candidatura electoral de Compromís

Podemos La Seu s’integra a la candidatura electoral de Compromís

El grup polític participarà en l’elaboració del programa i la campanya electoral de la plataforma urgellenca. L'objectiu és aconseguir un canvi de govern a la ciutat

Anunci de la integració de Podemos a la plataforma de Compromís X La Seu (Foto: Compromís X La Seu)
Anunci de la integració de Podemos a la plataforma de Compromís X La Seu (Foto: Compromís X La Seu)
12/03/2019 14:05

Els representants locals de Podemos La Seu s’integraran a la candidatura de Compromís X La Seu que es presentarà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. El grup polític participarà activament en l’elaboració del programa i la campanya electoral de la plataforma urgellenca, "per fer possible el canvi que la ciutat necessita", segons s'ha explicat en un comunicat.

Compromís i Podemos han acordat impulsar reunions de treball conjuntes per consensuar propostes "que permetin fer un gir a les polítiques actuals de l’Ajuntament". Així mateix, l'acord vol garantir polítiques socials per a les persones més vulnerables, impulsar l’habitatge públic per als joves i fer un canvi en la política urbanística actual, "que acabi amb els favoritismes i pensi en el conjunt de la ciutat".

Compromís es presenta com "l’única alternativa real de canvi progressista i d’esquerres" i manifesta la seva voluntat d’obrir-se "a tots els sectors socials que apostin per un canvi de rumb a la Seu, amb l’objectiu d’activar l’economia i administrar els diners de tots amb honestedat i eficàcia".

Mostrar formulari de contacte