Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Pol Vives, convocat per la Selecció Catalana mini

Pol Vives, convocat per la Selecció Catalana mini

El jugador del Sedis Persianes Seu jugarà el Campionat d’Espanya el mes d’abril Sergio Fernández té possibilitats de representar Catalunya al Campionat Autonòmic de l'any que ve

Sedis Persianes Seu 2009-2010
Sedis Persianes Seu 2009-2010
01/03/2010 10:47

El jove jugador del Sedis Persianes Seu Pol Vives ha estat escollit per formar part de la Selecció Catalana mini que jugarà al campionat d'Espanya aquest mes d'abril vinent, a San Fernando (Cadis).

Aquest anunci suposa una nova bona notícia per al treball de base del Sedis Bàsquet. Pol Vives juga actualment a l’equip infantil masculí del club, que està duent a terme una excel.lent campanya. A la segona fase de la temporada, està jugant al nivell A interterritorial, al costat d’equips com Maristes, Cornellà i Círcol Catòlic.

Vives ja havia format part de la preselecció catalana infantil, en la qual també va jugar el seu company d’equip Marc Lara, que es va proclamar campió estatal amb el combinat de la FCBQ.

Paral.lelament, un altre jugador del Sedis Persianes Seu, Sergio Fernández, ha estat convocat per format part del grup de 30 jugadors dels quals s'ha d'escollir la temporada vinent els 12 que representaran Catalunya al Campionat autonòmic de gener del 2011. El Sergio Fernández jugarà torneigs de preparació i duu a terme una sèrie d'entrenaments especials.

Mostrar formulari de contacte