Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació a l'Alt Urgell del llibre-cd 'Picacurts!'

Presentació a l'Alt Urgell del llibre-cd 'Picacurts!'

La publicació recull jocs i recursos per educar amb i en la sardana L'obra la promou el Grup Sardanista Montserrat de Lleida
Picacurts!
30/05/2011 10:28

Aquest dimarts, 31 de maig, a les 19.00 hores, es durà a terme al Consell Comarcal de l'Alt Urgell la presentació del llibre-cd Picacurts! Jocs i recursos per educar amb i en la sardana, elaborat pel Grup Sardanista Montserrat  de Lleida, en col·laboració amb l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida.

La idea d'aplegar en una publicació els recursos pedagògics que utilitzen els educadors de l’entitat va sorgir per "difondre el fet sardanista en la seva dimensió més àmplia". Des del Grup Sardanista Montserrat es considera que serà "una bona eina per monitors, educadors, mestres i sardanistes implicats en l’ensenyament d’aquesta dansa".

La carpeta pedagògica que es donarà a conèixer inclou jocs, tallers i cançons que durant molts dissabtes s'han anat provant a la seu del grup sardanista i s'han mostrat com a eines útils per ensenyar la dansa catalana.

Mostrar formulari de contacte