Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació de Reagrupament a la Seu el pròxim 9 de setembre

Presentació de Reagrupament a la Seu el pròxim 9 de setembre

L’associació vol donar a conèixer les seves propostes fent actes de proximitat Per a la segona quinzena de setembre hi ha previstos dos actes més a Tremp i a Sort

Joan Carretero
Joan Carretero
25/08/2009 11:53

L’associació Reagrupament donarà a conèixer les seves propostes a la Seu d’Urgell el pròxim dimecres 9 de setembre, al centre cívic ‘El Passeig’. L’objectiu de Reagrupament és “continuar fent actes de proximitat a tot el territori i interactuar amb el públic assistent”, tal i com ja s’ha fet a Puigcerdà i Bellver i d'altres poblacions catalanes.

Les reunions a la Cerdanya van aplegar 350 i 150 persones, respectivament, omplint de gom a gom les sales on es van dur a terme. En un comunicat, Reagrupament destaca que, a més a més, a l’acte de la capital ceretana hi van assistir 7 alcaldes de la comarca. Segons indica l’associació, “en aquests esdeveniments, Joan Carretero ha continuat defensant un nou projecte basat en la voluntat de la regeneració democràtica de la vida política i la proclamació unilateral de la independència, a través de l’acord de la majoria del Parlament”.

Reagrupament considera que “és significatiu que en un moment en què la ciutadania manifesta una gran desafecció en relació als actuals representants polítics, nosaltres estem aconseguint traslladar un missatge de compromís, il•lusió i confiança en el futur del país”.

Per a la segona quinzena de setembre hi ha previstos dos actes més al Pirineu. El dia 26 de setembre a Tremp i el 27 a Sort. Les reunions es faran a dos quarts de nou del vespre.

D'altra banda, per la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre, Reagrupament ha previst un homenatge al general Moragues. A les 12 del migdia Joan Carretero intervindrà al Pla de Palau de Barcelona, al costat de Xavier Hernàndez Cardona i de Toni Strubell, en un acte polític d’homenatge al general català. Posteriorment, a les dues, hi haurà un dinar popular.

En aquest procés de desplegament constituent Reagrupament convocarà als seus associats, el primer cap de setmana d’octubre, a la seva primera Assemblea Nacional, a Barcelona.

Reagrupament a Prada de Conflent

Un dels esdeveniments destacats d’aquest mes d’agost, amb presència de membres de Reagrupament, va ser el que es va fer a Prada de Conflent el dia 22 d’agost. A l'aula 202 de la Universitat Catalana d’Estiu, que també es va omplir, es fa fer un acte amb el títol "Cap a la unitat de l'independentisme", que va aplegar una vuitantena de persones, algunes de les quals van haver de seguir-lo des de fora de la sala.

Totes les intervencions van constatar “la necessitat i l'oportunitat que les propostes d'independentisme i regeneració de la política que planteja Reagrupament obtinguin una important presència al Parlament de Catalunya a les properes eleccions previstes per al 2010”.

En l'acte van participar com a ponents Toni Strubell, Carles Bonaventura, Rut Carandell, Josep Sort i Jaume Renyer. Entre el públic s'hi van poder veure alguns destacats militants de formacions polítiques parlamentàries, com ara Víctor Tarradellas, així com també el líder mateix de Reagrupament, Joan Carretero, o l'alcalde de Bellver de Cerdanya, en Xavier Porta.

Mostrar formulari de contacte