Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació de treballs de recerca a l'Institut Joan Brudieu

Presentació de treballs de recerca a l'Institut Joan Brudieu

Els alumnes exposaran els seus projectes al llarg d'aquest divendres a les aules del centre S'hi presenta estudis de temàtiques molt diverses, com ara el contraban, els càtars, el comerç a la Seu i el turisme a Montferrer i Castellbò

Institut Joan Brudieu
Institut Joan Brudieu
15/01/2015 12:48

L'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell viurà aquest divendres la jornada de presentació dels treballs de recerca a càrrec dels alumnes de segon de Batxillerat. Enguany hi participen 104 estudiants, que han elaborat 72 treballs de diferents temàtiques.

Les presentacions es duran a terme al llarg de tot el matí i migdia, en cinc torns horaris d'aproximadament una hora. El primer torn serà a 3/4 de 9 del matí; i els següents, a les 9.40, les 10.35, les 12.00 i les 12.55. Les sessions van destinades bàsicament a alumnes i professors, però estan obertes al públic en general.

Un any més, els estudiants han escollit per als seus treballs temàtiques força interessants i de tot tipus, tant de caire local com general. A escala local, es presentarà estudis sobre el contraban, les danses tradicionals a l'Alt Urgell i Cerdanya, la implantació de Mercadona, el comerç de la Seu, els càtars, turisme a Montferrer i Castellbò, asma i esport a les escoles de la Seu i la possible viabilitat d'un casino a la comarca.

A nivell més general, es presentaran treballs sobre temes com ara el ciberassetjament, l'ensinistrament caní, el càncer de mama, l'allargament ossi, l'evolució humana, com crear una empresa amb menys de 100 euros, la síndrome de Down, els esquerrans, el cinema soviètic i la filosofia tibetana, entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte