Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació a la Seu d'Urgell de 'L'udol del bosc' i 'Fugiu de la lluna plena', dues novel·les d'Alberto Casamayor per a joves lectors

Presentació a la Seu d'Urgell de 'L'udol del bosc' i 'Fugiu de la lluna plena', dues novel·les d'Alberto Casamayor per a joves lectors

L'acte tindrà lloc aquest dimarts, a les 17.30 hores, a la Biblioteca de Sant Agustí, que celebra el primer acte després de la seva reobertura. Els llibres formen part de la sèrie Cercadors de llegendes, d'Edicions Salòria

Presentació dels nous llibres d'Alberto Casamayor
Presentació dels nous llibres d'Alberto Casamayor
04/04/2022 10:50

La Biblioteca Sant Agustí acollirà aquest dimarts, 5 d’abril, a dos quarts de sis de la tarda, la presentació dels llibres "L’Udol del bosc" i "Fugiu de la lluna plena", de l'escriptor Alberto Casamayor. Les dues obres, publicades per Edicions Salòria, s'adrecen a nens i joves, i formen part de la sèrie d’aventures i misteri Cercadors de llegendes, que tenen lloc en diferents punts de les comarques pirinenques.

L'acte, que serà el primer després de la recent reobertura de la Biblioteca Sant Agustí, anirà a càrrec de l’autor, Alberto Casamayor, i l’acompanyaran Mariel Mata, mestra de l’Escola Pau Claris, i Ona Perarnau i Fabricio Fernández, alumnes del centre educatiu.

Ambdós novel·les relaten les aventures de caire sobrenatural de la Júlia i l’Arnau, uns veïns de Montellà de 10 anys, amb personalitats molt diferents però que esdevenen inseparables per tot el que arriben a viure plegats. Els dos personatges es coneixen a la història de "L'udol del bosc", que passa a Montellà. L’un ve de Barcelona per quedar-se a viure al Pirineu i l’altra hi viu des de sempre i és descendent d’una trementinaire que tenia alguna capacitat més que guarir amb herbes. Un udol misteriós sembla espantar els animals del bosc. Serà gràcies a l’aparició del fantasma de la trementinaire que podran descobrir el secret que s’hi amaga.

D'altra banda, a "Fugiu de la lluna plena" els personatges es desplacen a Talarn, on una explosió ha enderrocat part de la presa alliberant una maledicció que portava més d’un segle enterrada. La Júlia i l’Arnau hauran de resoldre un antic enigma per tal d’aconseguir que ningú prengui mal.

Biografia de l'autor

Alberto Casamayor (Barcelona, 1973) viu des de fa més d’una dècada a la Seu d’Urgell, on s'hi va traslladar per elecció, atret per les seves muntanyes i les seves llegendes. Llicenciat en Psicologia, es va formar com a escriptor a l’Aula de Lletres, amb autors com Mercè Company i Carlos Peramo. En aquests moments té diversos projectes literaris entre mans. L’any 2018 també va publicar amb Edicions Salòria "El trinxat no porta carbassa", de la col·lecció El petit Pirineu.

Mostrar formulari de contacte