Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentats els treballs de recerca de Batxillerat a l'Institut Joan Brudieu

Presentats els treballs de recerca de Batxillerat a l'Institut Joan Brudieu

La direcció del centre elogia la qualitat dels estudis i projectes presentats pels alumnes Els professors remarquen que aquesta posada en públic els pot servir de model per afrontar els estudis superiors i el món professional

Institut Joan Brudieu - Treballs de Recerca 2015
Institut Joan Brudieu - Treballs de Recerca 2015
16/01/2015 18:29

Els alumnes de Segon de Batxillerat de l'Institut Joan Brudieu han presentat, al llarg d'aquest divendres, els seus treballs de recerca d'aquest curs. Durant la jornada s'ha pogut conèixer les investigacions que els estudiants han dut a terme els darrers mesos sobre matèries molt diverses, tant de caire global com local.

El coordinador dels treballs, Jordi Grau, s'ha mostrat satisfet per la feina feta pels alumnes i ha elogiat la qualitat acadèmica de bona part dels treballs. Un fet que han corroborat els professors que supervisaven les presentacions.

De la seva part, el director de l'Institut, Xavier Falcó, recorda que aquesta part del curs suposa un 10% de la nota final. Més enllà d'aquest valor, Falcó subratlla que aquest esforç els servirà també de model en el futur, a l'hora d'afrontar estudis superiors o bé, a llarg termini, en la presentació de projectes d'àmbit professional.

A escala local, s'ha presentat estudis sobre el contraban, les danses tradicionals a l'Alt Urgell i Cerdanya, la implantació de Mercadona, el comerç de la Seu, els càtars, turisme a Montferrer i Castellbò, asma i esport a les escoles de la Seu i la possible viabilitat d'un casino a la comarca.

A nivell més general, s'ha donat a conèixer treballs sobre temes com ara el ciberassetjament, l'ensinistrament caní, alimentació i esport, la nova música en català, el càncer de mama, l'allargament ossi, l'evolució humana, com crear una empresa amb menys de 100 euros, la síndrome de Down, els esquerrans, el cinema soviètic i la filosofia tibetana, entre d'altres.

Mostrar formulari de contacte