Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presenten a Puigcerdà el llibre 'Els camins escrits del Pirineu'

Presenten a Puigcerdà el llibre 'Els camins escrits del Pirineu'

L'obra recull relats de ficció de 23 autors sobre un camí real existent a la serralada. El volum l'ha impulsat l'Associació Llibre del Pirineu amb el suport de l'IDAPA

Presentació a Puigcerdà del llibre 'Els camins escrits del Pirineu' (Foto: Francesc Esteban)
Presentació a Puigcerdà del llibre 'Els camins escrits del Pirineu' (Foto: Francesc Esteban)
03/10/2022 18:20

L'Associació Llibre del Pirineu i el Grup de Recerca de Cerdanya han presentat aquest cap de setmana a Puigcerdà el llibre Els camins escrits del Pirineu, un compendi de 23 relats de ficció, de 23 autors pirinencs, que escriuen sobre un camí real existent a la serralada, amb un fons de ficció.

L'acte es va fer divendres al vespre a la sala de convencions del Museu Cerdà i va comptar amb les intervencions de sis dels escriptors que signen l'obra: Isidre Domenjó (president de l'Associació Llibre del Pirineu), Jordi Romeu, Núria Boltà, Manel Figuera, Alfons Brosel i Montse Subirana. L'edició ha estat finançada per l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA). La presentació també comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puigcerdà, Edicions Salòria i Garsineu Edicions.

A banda d'aquests sis autors, al llibre també hi apareixen textos d'Elvira Moreno, Montse Milan, Raquel Picolo, Núria Garcia Quera, Vicenç Llorca, Jordi Cardona, Jaume Ollé, Joan Aixàs, Jordi Pasques, Manel Gibert, Txema Díaz-Torrent, Joan Graell, Roser Guix, Sol Gasch, Rosa Marsino, Alberto Casamayor i Albert Villaró.

Mostrar formulari de contacte