Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presenten al Regne Unit un desplegable sobre l'observació d'ocells al Pirineu

Presenten al Regne Unit un desplegable sobre l'observació d'ocells al Pirineu

El Patronat de Turisme de la Diputació és present a la British Birdwatching Fair El certamen és el més important d'Europa en turisme ornitològic

Voltor Negre
Voltor Negre
14/08/2013 16:44

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida promocionarà la diversitat i la riquesa ornitològica del Pirineu i de les Terres de Lleida, com també el potencial que tenen com a destinació turística, a la 25a edició de la British Birdwatching Fair, que s'inaugurarà divendres.

El saló, considerat com el més important d'Europa en observació d'ocells, se celebra a l'Egleton Nature Reserve, a Rutland (Regne Unit). El Patronat presentarà en aquesta mostra el desplegable "The Birds of Lleida" ("Els Ocells de Lleida"), editat per a l'ocasió. Un dels espais que s'hi promociona és la reserva de Boumort, a cavall entre el Pallars Sobirà i l'Alt Urgell, que ofereix la possibilitat única d'observar les quatre espècies de voltor d'Europa.

L'ens participa ininterrompudament des de l'any 2007 a la Fira de Turisme i Observació d'Aus de Rutland (Anglaterra), amb l'objectiu de promocionar i donar a conèixer de manera específica l'oferta relacionada amb el món de l'ornitologia. Hi serà present dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.

També assistiran en aquesta edició de la fira els representants de dues entitats lleidatanes, l'empresa Photologistics i La Sabina (Associació per a la Salvaguarda de la Biodiversitat i la Natura). La fira va rebre l'any passat més de 20.000 visitants i va tenir més de 300 expositors sobre diversos temes relacionats amb les aus.

Mostrar formulari de contacte